Mijn aap schreit en Het euvel Gods

Mijn aap schreit en Het euvel Gods None

None

  • [PDF] Mijn aap schreit en Het euvel Gods | by ↠ Albert Helman
    500 Albert Helman
Mijn aap schreit en Het euvel Gods

  1. Albert Helman is het pseudoniem van Lodewijk Lou Alphonsus Maria Lichtveld, een Surinaams Nederlandse schrijver en politicus Hij is auteur van een omvangrijk en zeer veelzijdig oeuvre Tijdens de Spaanse burgeroorlog vecht hij mee aan de Republikeinse zijde In de oorlog is hij actief in het verzet In de jaren vijftig is hij minister van onderwijs en volksgezondheid in Suriname, daarna wordt hij gevolmachtigd minister in Washington De laatste jaren van zijn lange leven brengt de kosmopolitische Helman in Nederland door.

790 Reply to “Mijn aap schreit en Het euvel Gods”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *